Retket

Lähde kanssamme tutustumaan lähituntureihin lasketellen, maastosuksilla tai lumikenkäillen. Retkillämme liikutaan pienissä ryhmissä kokeneen oppaan johdolla upeissa tunturimaisemissa. Alla esimerkkejä retkistä joita tarjoamme, mutta kysy rohkeasti, mikäli haluat että räätälöimme juuri Sinunlaisesi seikkailun.

Yön yli retket

Yö metsässä

Sijainti: Ylläs – Pallaksen alueella
Kesto: 24 tuntia
Asiakkaita: 2-4
Hinta: 295 € / henkilö

Hintaan sisältyy ruuat ja teltta- autiotupamajoitus varusteineen. Yövymme teltassa tai autiotuvassa ja valmistamme ruuat yhdessä avotulella. Siirtyminen leiripaikalle tehdään lumikengillä tai metsäsuksilla. Retkeä suosittelemme seikkailunhaluisille asiakkaille, aikaisempaa kokemusta talviretkeilystä ei tarvita. Huomioitavaa: retkelle osallistujilla on oltava mukanaan sään mukainen retkeilyvaatetus.

PÄIVÄRETKET

Vapaalaskuretki

Sijainti: Ylläs – Pallaksen alueella
Kesto: 7 tuntia
Asiakkaita: 2-4
Hinta: 145 € / henkilö (omilla välineillä)

Lähde vapaalaskuretkelle huikaiseviin tunturimaisemiin! Lähdemme Äkäslompolosta aamulla yhteiskuljetuksella. Hinta sisältää kuljetukset ja kevyen lounaan. Retkeä suosittelemme asiakkaille, joilla on aikaisempaa laskettelukokemusta. Vapaalaskukokemusta ei tarvita. Huomioitavaa: oma vapaalaskuvarustus: lumivyörypiipperi, lapio ja sondi, vaellussukset ja skinit hiihtäjille ja lumikengät lumilautailijoille.

 

 

 

 

 

 

 

 

Metsäsuksiretki

Sijainti: Ylläs – Pallaksen alueella
Kesto: 5 tuntia
Asiakkaita: 2-6
Hinta: 126 € / henkilö (sisältää välineet)

Metsäsuksilla pääsemme hiihtäen nauttimaan tunturimaisemista ja tulistelemaan rauhassa kauemmas kairaan. Hinta sisältää avotulella tehdyn kevyen lounaan, metsäsukset sekä hiihtosaappaat. Retki soveltuu hyväkuntoisille asiakkaille.

Ylläs Holidays metsäsuksiretki

Lumikenkäily

Sijainti: Ylläs – Pallaksen alueella
Kesto: 5 tuntia
Asiakkaita: 2-6
Hinta: 113 € / henkilö (sisältää välineet)

Pallas – Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa huikaisevat maisemat lumikenkäretkille. Päivän aikana ehdimme huiputtaa useampia huippuja! Hinta sisältää avotulella tehdyn kevyen lounaan sekä lumikengät. Retki soveltuu suhteellisen hyväkuntoisille asiakkaille.

Ylläs Holidays lumikenkäily